Mobiel-vriendelijk

De site van Quiltkompas is aangepast aan het soort beeldscherm dat u als gebruiker heeft. Op een groot beeldscherm van een computer ziet de site er daarom anders uit dan op een tablet  of een smartphone. Omdat eenderde van de bezoekers mobiel bij Quiltkompas binnenkomt, is er extra aandacht besteed aan de voorpagina van de mobiele site. Die wijkt op drie belangrijke punten af.

  • De grote slider bovenin is kleiner en voert direct naar de Grunges.
  • Gote buttons schakelen makkelijk door naar de stoffen van de rol of de fat quarters.
  • De nieuwste collecties worden eveneens met buttons bereikt.

Knoppen naar Fat Quarters en stof van de rol

Knoppen naar Grunge, Hits the Spot en pakketten

iPad

Op de iPad-versie zijn drie aparte knoppen geplaatst om direct door te klikken naar  het overzicht van nieuwe aanwinsten, de stoffen  van de rol of de fat  quarters. 

Knoppen naar Fat Quarters en stof van de rol

Zoekmenu opent met de zwart-witte knop linksboven

Apart menu voor keuze Grunge-kleuren

Zoeken op mobiel

Een collectie, ontwerper of stof opzoeken op een klein beeldscherm gaat via het zwart-witte filterblokje links bovenin.

Dit vergt wellicht even oefenen. U kunt kiezen op merk, collectie, kleur, thema of ontwerper. Zet de gewenste vinkjes en druk op ‘filter vernieuwen’, waarna de selectie verschijnt.

Van de Grunge zijn er zoveel verschillende stoffen, dat het snel onoverzichtelijk wordt. Daarom proberen we het zoeken van de Grunges op de smartphone op een andere manier te vereenvoudigen. Er is speciaal voor de mobiel  een apart menuutje gebouwd. Dat bereikt u via  de homepage met de knoppen ‘Grunge Basics’ of ‘collectie Grunge’.