De Grungeclub is populair en dat is geen wonder. Wie eenmaal met Grunges begint kan al snel niet meer zonder. Deze bijna effen stoffen met een kenmerkend vlekkenpatroon zijn de ideale combinatiestoffen voor schilderachtige effecten. Quiltkompas heeft ze allemaal! Word lid van de Grungeclub en spaar alle Grunges. Of een deel, net zoveel als u zelf wil. In afmetingen die u zelf kiest: fat eights, fat quarters of halve meters. De Grungeclub is het stoffenabonnement zonder verplichtingen en met allerlei voordelen.

De Grungecollectie van Moda is een topper in de webwinkel en op de beurzen. Met inmiddels zo’n 225 schilderachtige kleuren staat een veelzijdig palet tot uw beschikking, van naturel tot fel en pastel. De stoffen zijn net niet effen en de voor de Grunges typerende ‘vlekken’ verschillen ook per kleur. Dat maakt deze stoffen levendig en ideaal om te combineren: onderling, met prints, batiks en zelfgeverfde stoffen. Wie eenmaal kennis maakt met de Grunges wil al snel niet meer anders. En wie de stalenkaart met alle schitterende kleuren ziet, wil maar een ding: zo veel mogelijk Grunges hebben!

Daarom is er nu de Grungeclub. Sluit u aan, maak een start en spaar zo lang u dat zelf wil een mooie en veelzijdig inzetbare voorraad Grungestoffen bij elkaar.

Verrassend

Als lid van de Grungeclub ontvangt u maandelijks met de post een pakketje met 8 verschillende Grungekleuren. Welke dat zijn is telkens weer een leuke verassing.

Keus uit drie formaten: small, medium en large

Kies zelf uw favoriete maat: fat eights, fat quarters of halve meters. De kleine maat (small, fat eights,) is ideaal als u van appliqueren houdt en geen grote formaten nodig heeft. U kunt altijd bijbestellen als u meer nodig heeft. Fat quarters (medium) zijn natuurlijk al heel lang de ideale en veelzijdige maat voor elke quilter. Halve meters zijn heel geschikt om een basisvoorraad aan te leggen of om te delen met een quiltvriendin.

Voordelen van de Grungeclub

Zo lang u meedoet, profiteert u van de speciale voordelen van de Grungeclub:

– Allereerst natuurlijk is het iedere maand weer genieten van de verrassende nieuwe kleuren. Naarmate u langer meedoet groeien de mogelijkheden en merkt u hoe vaak u gebruik zult maken van deze veelzijdige basisvoorraad. Vindt u de stoffen te mooi om te gebruiken? Geniet dan gewoon van uw verzameling.

– Neemt u deel aan de Grungeclub, dan betaalt u minder dan bij losse bestellingen. U bespaart elke maand weer circa 5% (small) of 7,5% (medium) en zelfs nog meer bij large (gratis verzending in dit formaat).

– Daarnaast is er de mogelijkheid om overige bestellingen in de webwinkel mee te laten zenden met uw eerstvolgende Grungepakket. U betaalt daarvoor geen extra verzendkosten. Kies bij uw bestelling voor ‘meezenden met Grungepakket’ en er komen geen verzendkosten bij.

Geen verplichtingen: starten en stoppen op ieder moment

De Grungeclub is een service, geen verplichting. U kunt op ieder moment beginnen en weer stoppen, u zit nergens aan vast. Aanmelden gaat eenvoudig door uw eerste zending via de webwinkel te bestellen. Ga naar ‘Grunge’ en bestel het gewenste formaat voor uw abonnement.

Daarna hoeft u niets meer te doen. U ontvangt maandelijks een email met een betaallink om uw volgende pakket met Ideal of Bancontact te betalen. Wilt u een keer overslaan, dan kan dat. Ik vind het fijn om dan (bij voorkeur vooraf) even een mailtje te ontvangen. Bent u vergeten te betalen? Dan stuur ik u een herinnering. Wilt u definitief stoppen? Bel of stuur een berichtje dat u wil stoppen via de email, ik bevestig dat en dan ontvangt u geen emails met betaalverzoek meer. Zo eenvoudig is het.

Kies uw abonnement en bestel het eerste pakket via de webwinkel.

Alle aspecten van de Grungeclub op een rijtje in de Veel Gestelde Vragen.